bgenfrdeitptrues

Уважаеми клиенти, Екипа на СЪНГАРД ООД продължава да работи за вас, но при спазване на въведените ограничения. Можете да се свързвате с нас за изготвяне на оферта по email ( office@sunguard.bg) или телефон (0879 49 49 97). Също така може да ползвата нашата система за запитвания

Бъдете здрави

Новини

Дистанционни управления за гаражни врати - Hormann

14 Февруари 2020
Дистанционни управления за гаражни врати - Hormann

    Дистанционно управление HS 5 BS 4 функционални бутона плюс бутон за извикване на информация за позицията на вратата,Цветове: черна или бяла черна структурирана повърхност   ЦЕНА : 126лв.           Дистанционно упр...

PVC дограма Trocal 88+ и външни вградени щори T-ROLL

26 Август 2019
PVC дограма Trocal 88+ и външни вградени щори T-ROLL

Фирма Сънгард ООД, успешно реализира проект за доставка и монтаж на PVC дограма в комбинация с външни вградени щори. Монтираната дограма е произведена с профил TROCAL 88+ и окомплектоване с троен стъклопакет ( високоенергиино/ бял...

Промоция - Хьорман 2019

28 Февруари 2019

АКЦИЯ 2019 Промоционални продукти на немската марка Hormann - лидер в производството на врати за дома и индустрията. Разгледайте брошурата за 2019г.:     Всички посочени цени в промоцията са без вкл. доставка и монтаж. За д...

Linea Matic - Задвижване за плъзгащи се врати ПРОМОЦИЯ (2019)

21 Февруари 2019
Linea Matic - Задвижване за плъзгащи се врати ПРОМОЦИЯ (2019)

Двигател LineaMatic се използва за плъзгащи се врати за вашият двор. Двигателят се предлага с вкл. дистанционно управление HS 5 BS с черна повърхност.LineaMatic се отличава с модерна радиосистема BiSecur даваща възможност за извик...

Новости Hormann 2019 - Нови цветове за секционни гаражни врати Matt Deluxe

21 Февруари 2019
Новости Hormann 2019 - Нови цветове за секционни гаражни врати Matt Deluxe

От началото на месец март 2019 година производителя на секционни гаражни врата Hormann ще пусне на пазара нови 6 цвята. Цветовете ще са налични за врати на L-линии.  CH 9016 Matt deluxe, Traffic white CH 9006 Matt deluxe, Whit...

PVC плъзгане Premidoor LUX

19 Март 2018
PVC плъзгане Premidoor LUX

  PVC плъзгане Premidoor LuxИЗБИРАЙКИ PREMIDOOR LUX вие получавате повече светлина, повече топлина и добър дизайн.Техническа информация•Височина на праг 50мм•Височина праг+крило -150 мм•Стъклопакет 44 мм...

Гаражна врата с вертикално-постъпателен ход

 Стабилна конструкция
 
Широката поцинкована блок-каса и хоризонталното усилване на платното придават на вратите Berry висока степен на стабилност.
 Релсово направляване 
 
Прецизното релсово направляване предотвратява излизането на платното от релсите като освен това, с помощта на устойчивите на износване пластмасови ходови ролки, се грижи и за лекото и тихо движение на вратата.
 Добре защитени 
 
Стандартната долна ограничителна релса защитава вратата от дъжд и бури. По желание можете да получите предлагания като опция гумен завършващ профил за гаражи с непрекъснат под.

 

 

 

 

 

 

 


  

 Уникален релсов жлеб 
 
При пълно отваряне вратата се успокоява от ограничителя и спира надеждно в релсовия жлеб.
 Защита от прищипване 
 
Гъвкави пластмасови лайсни между платното и рамката (без допир на стомана към стомана), както и допълнителни защитни капачки на рамената на лостовете, осигуряват ефективна защита от прищипване.
 Защита от взлом 
 
При този вид заключване ъглите на платното на вратата се фиксират здраво към рамката, което прави повдигането й с лост невъзможно.
 
 

Класически изпълнения с неподвластна на времото визия

 

Berry - мотиви с обшивка на линииBerry - мотиви с панелиBerry - мотиви с касетиBerry - мотиви с масивна дървесина

 

 

Цветове

 

Стоманени гаражни врати в 7 предпочитани цвята.

Поцинкованите платна на вратите са оптимално защитени от атмосферни влияния и корозия чак до вътрешния кант на каналите на обшивката. Стандартно в бяло Стандартно стоманените мотиви се предлагат в изключително удобния бял цвят, в 7 предпочитани цвята на същата цена, както и в около 200 цвята по RAL. Изключение представляват боите с перлен, блестящ и металик ефект. По принцип гаражните врати се доставят с един и същи цвят от външната и вътрешната страна.

Стоманени гаражни врати с повърхност Decograin.

Устойчивото на UV-лъчи покритие от синтетично фолио, положено върху външната страна на платното, обединява предимствата на вратата от стоманена ламарина и оригиналната визия на естествения дървесен материал. Благодарение на тази специална защита на повърхността на платното вратата остава красива за дълго.

 

Дървени врати с дизайн Softline 

Всички мотиви* се доставят стандартно с положена ексклузивна дървесна облицовка на платното и касата. По желание можете да получите касата и без дървесна облицовка. Профилираните дъски с дизайн Softline (120 × 14 мм) са леко заоблени. Така се придава привлекателен външен вид на мотивите от дърво*. 

Дървени врати в 6 цвята Color 

Копринено-матовата повърхност на платната от масивна дървесина* е тройно боядисана, което я защитава от избеляване и я прави устойчива на атмосферни влияния. Рамката на вратата е покрита с прахообразен полиестерен грунд: бял при белите и цветните врати, почвено кафяв при вратите с лак за дърво. Цветните дървени врати се предлагат с ширина до 3000 мм и височина до 2500 мм.

 

Дървена врата мотив 936 basic – удобният вариант

Облицовката на вратата е изготвена от дъски от северен смърч със заоблен профил. Гърбът е стандартно импрегниран и отчасти грапав. Профилираните дървени дъски са захванати в стоманен цокъл за долната цокълна ламарина.

* не се отнася за мотив 936 basic По печатно-технически причини са възможни отклонения в изобразените цветове. Относно цветните врати се консултирайте със специалист на Hörmann. Всички врати с пълнеж от дървесина се доставят опаковани с фолио за предпазване от увреждане по време на транспорт и на строителния обект.

 

 

 

Запитване за цена на гаражна врата с вертикално-постъпателен ход Berry

За Нас

Фирма Сънгард предлага Aлуминиева и PVC дограма, Хоризонтални щори, Вертикални щори, Руло щори, Руло щори "Ден и Нощ", Римски щори, Плисе щори, Дървени щори, Външни щори алуминиеви и PVC, Външни вградени щори, Гаражни секционни врати, Гаражни врати с вертеливо-постапателен ход, Гаражни ролетни врати, Охранителни ролетки плътни и тип оплетка, Задвижвания за портални врати, Интериорни врати, Врати хармоника, Сенници с чупещо рамо, Балконски, Широкоплащни, тип пергола, Ветроупорни завеси, Електрически корниз за пердета.

 Офис

 
гр. Благоевград
ул. "Стефан Стамболов" 51/Б
/срещу входа на стадиона/
България 2700
Тел.: +359 73 87 00 86
Skype: sun_guard
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
GSM:  0888 305 350
GSM: 0877 49 39 49
GSM: 0878 49 37 49

           

Google+